< Aloitussivulle

Veera Vesipisara seikkailee Pien-Saimaalla
- tarjolla tietoa, tehtäviä, tekemistä kaikenikäisille

Lappeenrannan seudun ympäristötoimi/PISA+ on koonnut vesiaiheisen ympäristökasvatuspaketin. Paketti sisältää Veera Vesipisaran tarinan ja siihen liittyviä tehtäviä ja tekemistä sekä keskustelun ja retken aiheita. Paketti tarjoaa tietoa vedestä, sen merkityksestä ja suojelusta.

Paketti on suunniteltu ensisijaisesti päiväkodeille ja kouluille, mutta ympäristökasvatuksella ei ole ikärajoitteita: tehtäviä ja tekemistä on kaikenikäisille eskareista yläkouluun tai lapsiperheistä isovanhempiin. Vuoden 2014 aikana on mahdollista tilata myös opastettu retki tai opetushetki, kokonainen teemapäivä tai esim. ohjelmaa kylätapahtumaan. Suunnitellaan yhdessä Sinulle sopiva kokonaisuus.

Pakettia voi lainata kokonaan tai osia siitä. Osan materiaalista tulee nettiin. Oheismateriaalina ovat mm. kosteikkokortit, Rehevöityneen järven kunnostus -kirja, Pien-Saimaa sanaristikko, Veera Vesipisara -muistipeli ja Veden kierto -palapeli. Pakettia kehitetään ja täydennetään koko ajan.

Lainaus ja palautus:

Raija Aura, 040-5843 278, raija.aura(at)lappeenranta.fi
Lappeenrannan seudun ympäristötoimi
Pohjolankatu 14, 53100 LAPPEENRANTA

Paketti on osa PISA + hanketta, jota rahoittavat Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja Tuuliaisen säätiö.

Iloa ja oppimista, tietoa ja tekemistä vedestä.

Lisätietoja:
projektikoordinaattori Raija Aura, 040-5843 278
raija.aura(at)lappeenranta.fi

 Suursaimaalaiset