Henkilötietojen käsittely sivustolla

01.03.2021

Mitä tietoja käsittelemme?

Piensaimaa.fi sivusto säilyttää palautepalvelun kautta tulleita henkilötietoja maksimissaan yhden (1) vuoden ajan. Tällaisia tietoja ovat palautepalvelun kautta kirjatut tiedot. Näitä tietoja ovat palautteen antajan etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja viestin sisältö.

Sivuilla esitettävien lomakkeiden tiedot säilytetään yhden (1) vuoden ajan. Tällaisia tietoja ovat tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisen kannalta olevien oleellisten yhteystietojen keräämisen tiedot. Lomakkeessa kerätään seuraavat henkilötiedot: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Sosiaalisen median galleria

Sivustolla oleva sosiaalisen median galleria nostaa esille Instagram palveluun lisättyjen piensaimaa avainsanaa (#) käyttävien julkaisujen materiaalia. Esille nostettujen julkaisujen säilytyksessä noudatetaan Instagram palvelun säilytyksen käsittelykäytäntöjä.

https://help.instagram.com/519522125107875

Google analytics

Google Analytics on Googlen seurantatyökalu, joka kertoo muun muassa, kuinka paljon sivustolla on vieraita tiettyinä aikoina ja mitä kautta kävijät tulevat sivustolle. Ohjelma kerää anonyymiä tietoa verkkosivuston käyttäjästä ja tallentaa ne Googlen palvelimelle. Tietojen säilytyksessä noudatetaan Google palvelun käsittelykäytäntöjä.

https://policies.google.com/privacy?hl=fi
https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Tietojen luovuttaminen

Voimme luovuttaa tietoja yhteistyökumppaneille tilaisuuksien järjestämiseksi ja niiden markkinoimiseksi silloin, kun tietoja käytetään omiin tietojen käsittelyperusteisiimme yhteensopivalla tavalla.

Ota yhteyttä

Kerro meille, jos sinulla on havaintoja tai kysymyksiä Pien-Saimaasta, veden laadusta tai ilmiöistä. Myös sivustoa koskeva palaute on tervetullutta. Ota rohkeasti yhteyttä vieressä olevan lomakkeen avulla. Kun täytät yhteystiedot, voimme palata asiaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.