Laiva lähdössä Lappeenrannan satamasta

Kosteikkopyöräily ja lintutornin avajaiset Nisosen kosteikolla 12.6.2021 klo 11-15

Nisosen kosteikko

Retki lähtee polkupyörillä Taipalsaaren kirkonkylältä klo 11. Taipalsaaren kunnanjohtaja Kari Kuuramaa johtaa joukkoa. Matkaa kirkonkylältä kosteikolle on noin 13 km suuntaansa.

Nisosen kosteikon osoite on Suolahdentie 231. Paikalle voi tulla myös autolla. Paikoitusta on rajatusti, joten suosittelemme kimppakyytejä. Paikoitus Suolahdentien varteen.

Päivän ohjelmassa on reippaan pyöräilyn ohessa tutustumista kosteikkoon ja lintutorniin. Tarjolla on myös neuvontaa kosteikon hoidosta. Ja tietysti kahvia ja pullaa sekä makkaranpaistoa.  

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Tilaisuuden järjestävät Lappeenrannan kaupungin Greenreality-palvelut ja PISARA+ hanke sekä Taipalsaaren maamiesseura ja Leväsen seudun kyläyhdistys. Tilaisuus Lappeenrannan kaupungin Green Leaf 2021 vuoden tapahtuma.

Tulethan terveenä ja muistat edelleen turvavälit ja käsihygienian, kiitos.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Raija Aura, 040 5843 278, raija.aura@lappeenranta.fi
Simo Sihvo, 040 6473 389, simo.sihvo@lappeenranta.fi

Ota yhteyttä

Kerro meille, jos sinulla on havaintoja tai kysymyksiä Pien-Saimaasta, veden laadusta tai ilmiöistä. Myös sivustoa koskeva palaute on tervetullutta. Ota rohkeasti yhteyttä vieressä olevan lomakkeen avulla. Kun täytät yhteystiedot, voimme palata asiaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.