Laiva lähdössä Lappeenrannan satamasta

Pien-Saimaa verkkosivuston julkaisukisa

Olet ehkä jo huomannutkin, että piensaimaa.fi verkkosivusto on uudistunut kevään 2021 aikana. Sivustolta löytyy monenlaista tietoa ja materiaalia vesiensuojelusta ja kunnostuksesta. Sivuston toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Lappeenrannan kaupungin Greenreality palveluiden hallinnoima PISARA+ hanke.

Haluamme järjestää uusittujen sivujen kunniaksi arvonnan Facebookissa ja Instagramissa kanavalla piensaimaa. Tykkääjien kesken arvotaan Mikko Nikkisen upea Saimaa 365 -kirja ja 20 kappaletta PISARA+ tuotepaketteja. Arvonta suoritetaan 24.5.2021.

Kilpailun säännöt: Seuraa Pien-Saimaa kanavaa Facebookissa tai Instagramissa ja tykkää tästä kilpailujulkaisusta ja kommentoi mitä sinulla tulee mieleen tai mitä haluaisit tietää Pien-Saimaasta. Palkinnot arvotaan Facebookissa ja Instagramissa julkaisusta tykänneiden kesken. Facebook tai Instagram ei ole mukana järjestämässä kisaa. Voittajille ilmoitetaan erikseen arvonnan suoritettua. Palkinnon vastaanottaminen vaatii osoitetietojen antamisen kisan järjestävälle taholle. Lappeenrannan kaupunki ei säilytä kisaan osallistuneiden tietoja arvonnan jälkeen. Pien-Saimaa rekisterikäytännöistä voit lukea lisää tästä.

Ota yhteyttä

Kerro meille, jos sinulla on havaintoja tai kysymyksiä Pien-Saimaasta, veden laadusta tai ilmiöistä. Myös sivustoa koskeva palaute on tervetullutta. Ota rohkeasti yhteyttä vieressä olevan lomakkeen avulla. Kun täytät yhteystiedot, voimme palata asiaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.