Laiva lähdössä Lappeenrannan satamasta

Pulahda puhtaan Saimaan puolesta Lappeenrannan Myllysaaressa 11.7.2021 klo 11-17

”Pulahda puhtaan Saimaan puolesta” on toiminnallinen perhetapahtuma, jonka taustalla on eurooppalainen Big Jump ja Suomen Luonnonsuojeluliiton Pulahdus -vesiensuojelutempaus.

Suomen ilmastopääkaupunki ja yhdeksi Euroopan vihreimmistä kaupungeista valittu Lappeenranta haluaa Green Leaf 2021 vuonnaa korostaa kaikille avoimella ja maksuttomalla tapahtumallaan vesiensuojelutyön merkitystä.

Tapahtuma muistuttaa puhtaan veden ja sen eteen tehtävän työn merkityksestä sekä kannustaa myös liikkumaan. Koko Myllysaaren alueella onkin tarjolla laaja kattaus kaupungin palvelujen sekä paikallisten yhdistysten, seurojen ja toimijoiden toiminnallisia rasteja, joissa perheen pienimmätkin pääsevät osallistumaan. Lisäksi nurmialueen lavalla ja rantavesissä järjestetään erilaisia näytöksiä, ja rantasaunakin on avoinna.  

PISARA+ on tietysti mukana ja löydät meidät nurmialueen teltalta yhdessä Saimaan vesiensuojeluyhdistyksen kanssa. Tarjoamme tietoa ja tekemistä vesien äärellä. Tutkitaan vesiä ja kurkistetaan pinnan alle, tarjolla ongintaa ja makoisia palkintoja sekä tietoa mm. sinilevistä ja omista mahdollisuuksistasi suojella vesiä.

Saimaaseen todella pulahdetaan yhteisen lämmittelyjumpan jälkeen klo 15.

Tapahtumassa esiintyy paikallinen rap-artisti Oiva @oivaofficial.Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin ja paikallisten seurojen, yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Tapahtuma on osa Lappeenrannan Green Leaf -voittovuotta.

Näytösten ja esiintymisten aikataulu tarkentuu tapahtuman lähestyessä, seuraathan ilmoitteluamme! Greenreality LappeenrantaLappeenranta City

Pistähän kalenteriisi ja tuu mukaan!

Lisätietoja:
Raija Aura, p. 040 5843 278, raija.aura@lappeenranta.fi
https://www.facebook.com/lappeenrannanliikuntatoimi
https://tapahtumat.ekarjala.fi/fi-FI/page/60b5ee012f0d2b341b664c6f

Ota yhteyttä

Kerro meille, jos sinulla on havaintoja tai kysymyksiä Pien-Saimaasta, veden laadusta tai ilmiöistä. Myös sivustoa koskeva palaute on tervetullutta. Ota rohkeasti yhteyttä vieressä olevan lomakkeen avulla. Kun täytät yhteystiedot, voimme palata asiaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.